Jaarcongres GRZ 2021 wordt een online-congres

Naar aanleiding van de laatste nieuwsberichten omtrent COVID-19, hebben wij besloten het Jaarcongres GRZ 2021 van een hybride congres (met live- en online-deelnemers) helemaal om te bouwen naar een online-congres.

Vanzelfsprekend blijft het een mooi en sfeervol congres met veel afwisseling, interactie en ludieke onderdelen in het programma. 

Via een professionele cameraploeg en een professioneel online-platform ben je als deelnemer toch ‘live’ aanwezig in de congreszaal. Je kunt chatten of virtueel koffie drinken met collega’s. Er wordt op het platform extra inhoudelijke content tot jouw beschikking gesteld en je kunt via technische snufjes echt ‘meedoen’ met de sprekers.

Degenen die al een live-ticket hebben aangeschaft. Jouw ticket blijft geldig en wordt automatisch omgezet naar een online-ticket. Je hoeft daarvoor niets te doen. Wij zullen het tariefverschil crediteren naar de rekening waarmee het ticket betaald is. 

Degenen die nog een ticket willen aanschaffen. Dat kan nog steeds. Op de website van het Jaarcongres GRZ vind je meer informatie.
Inhoudelijk is er een sterk programma met als thema ‘Kwaliteit en Praktijk’ – ‘Toepassingen van actuele kennis over geriatrische revalidatie’, waarbij de nadruk ligt op praktische toepassing van de beschikbare kennis.
Diverse inspirerende sprekers verzorgen een presentatie, webinar, videovlog, debat of 100-seconden boodschap. 
Ook wordt op de site de mogelijkheid geboden om je daar als online-deelnemer te registreren.

Het Jaarcongres GRZ is bedoeld voor vernieuwing zoekende professionals. Een inspirerende dag over jouw vak: de geriatrische revalidatie. Voor iedereen die zich als professional of manager wil blijven ontwikkelen. 

We hopen je op 29 januari 2021 online te mogen verwelkomen.