Cursussen ‘Leiderschap’ voor SO & VS

Na de zomer start Studio GRZ het cursusaanbod weer op. Voor specialisten ouderengeneeskunde (SO) & verpleegkundig specialisten (VS) biedt dit kansen om mee te doen aan deze twee zeer gewaardeerde cursussen ‘Inhoudelijk Leiderschap’ en ‘Leidingnemen in Samenwerking’ voor respectievelijk de SO en VS.

Op woensdag 30 september 2020 start Studio GRZ voor de derde keer de geaccrediteerde 4-daagse cursus ‘Leidingnemen in Samenwerking door verpleegkundig specialisten in de geriatrische revalidatie (GRZ)’. Een cursus om jouw leidinggevende rol als VS te verbeteren en de rol als spil op de GRZ-afdeling -in afstemming met de specialist ouderengeneeskunde- nog beter te vervullen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie over inhoud en over de inschrijving vind je hier.

Op vrijdag 2 oktober 2020 wordt de 5e editie gestart van de 5-daagse-cursus Inhoudelijk Leiderschap, leiderschapslessen voor specialisten ouderengeneeskunde in de geriatrische revalidatie (GRZ)’. Een cursus waarin de SO zijn/haar persoonlijk leiderschap, leiderschap in het GRZ-team en leiderschap in de regionale keten leert verbeteren. In de cursus krijg je als SO handvatten om, naast de medisch inhoudelijke taak, de rol als inhoudelijk leider van het GRZ-team nog beter te vervullen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Meer informatie over inhoud en over de inschrijving vind je hier.