Win jij de Innovatie-Award op het Jaarcongres GRZ 2020?

Op vrijdag 24 januari 2020 gaat het 4eJaarcongres GRZ plaats vinden in Media Plaza (Jaarbeurs) Utrecht. De voorbereidingen zijn in volle gang, sprekers worden op dit moment uitgenodigd en de invulling van het programma wordt zorgvuldig bijgeschaafd. 

Ook op het komend Jaarcongres GRZ 2020 wordt de Innovatie-Award weer uitgereikt. Het thema van het Jaarcongres GRZ 2020 is ‘Kennis Delen & Inspireren‘. En jij of jouw collega kan die begeerde award bemachtigen.

Het afgelopen jaar werd de Innovatie-Award gewonnen door fysiotherapeut Maarten Wirtz, vanwege de succesvolle toepassing van het regie- en communicatieplatform i-Care waarmee revalidanten in Topaz Revitel (Leiden) leren eerder zelfstandig te functioneren. Hij verdiende er een gratis toegangsbewijs mee voor het komend Jaarcongres GRZ  op 24-01-2020. Maarten heeft als winnaar van de award veel aandacht en andere spin-off gehad. Evenals de winnaar van de 2e prijs, ergotherapeut Elly Branderhorst, met Transfer in Beeld, waarmee revalidanten in Volckaert (Dongen) zelf de regie kunnen nemen bij het uitvoeren van een transfer.  En de winnares van de 3e prijs, verpleegkundige Anne-Wil Eewold, die i.s.m. de wijkverpleging, de revalidanten na ontslag uit Florence (Den Haag) beter begeleiden bij een ‘zachte landing naar de eigen thuissituatie’.

Voor het komend Jaarcongres GRZ verzamelt Studio GRZ innovatieve, inspirerende ideeën die door jou of je collega’s daadwerkelijk zijn toegepast in de geriatrische revalidatie (GRZ). Toepassingen waarmee het revalideren van de cliënt ‘beter’, ‘makkelijker’, ‘sneller’, effectiever’ of ‘leuker’ is geworden. Alles kan. De jury staat voor ‘alles’ open. Zorg dat jullie idee wordt verkozen tot de beste inspirerende, innovatieve toepassing in de geriatrische revalidatie. 

Stuur jouw inzending zo snel mogelijk naar jaarcongres@studiogrz.nl   

En beschrijf in die e-mail waarom je die innovatie in de GRZ zo waardeert! 
Inspireer daarmee collega’s in de GRZ en Deel daarmee uw opgedane Kennis. Op die manier krijgt de geriatrische revalidatie weer nieuwe impulsen.

Benoem in de mail de naam van de GRZ-organisatie, adres van die organisatie, contactpersoon c.q. initiatiefnemer van de inspirerende, innovatieve toepassing.

We hopen op veel inspirerende ideeën en zien je graag op het Jaarcongres GRZ op vrijdag 24 januari 2020 in Media Plaza (Jaarbeurs) in Utrecht. 
De inschrijving voor het Jaarcongres GRZ is geopend. Let op: er is plaats voor maximaal 300 deelnemers. Inschrijven kan hier.

Vriendelijke groeten,
Roland van Peppen & Arnold Jongenburger
Studio GRZ