Laatste dag vroegboekkorting Jaarcongres GRZ 2020

Vandaag, 6 december, is de laatste dag dat u met vroegboekkorting in kunt schrijven voor het Jaarcongres GRZ 2020 dat op vrijdag 24 januari 2020 in Media Plaza (Jaarbeurs) Utrecht plaats zal vinden.
Gezien het aantal vooraanmeldingen tot nu toe gaat het een drukke dag worden. En het inhoudelijk interessante programma kunt u vinden op jaarcongresgrz.nl
Bent u een vernieuwing zoekende professional die werkzaam is in de geriatrische revalidatie (GRZ) ? Dan is het Jaarcongres GRZ 2020 hét event dat jij wilt bezoeken.
Wilt u direct inschrijven? En wilt u nog profiteren van de korting. Schrijf dan vandaag nog in. Dat kunt u hier doen. Wij hopen u dan op 24-01-20 te mogen verwelkomen.

Evenals de vorige drie edities wordt het weer een afwisselende, leerzame, inspirerende en vooral interactieve dag. Het thema van 2020 is ‘Kennis Delen & Inspireren’. Sprekers schetsen wat we het komend jaar kunnen verwachten in de geriatrische revalidatie en wat ons het komend jaar te doen staat. Je gaat aan het eind van de dag naar huis met aanbevelingen en tips die je direct op jouw GRZ-afdeling kunt toepassen. Je gaat kennis delen met collega’s van andere instellingen en je raakt geïnspireerd door een frisse blik op het heden en de toekomst van joúw vak: de geriatrische revalidatie. In interactieve break-out sessies worden succesvolle voorbeelden uit de praktijk met elkaar uitgewisseld. Je vergaart nieuwe kennisdeelt bestaande kennis, je wordt geïnspireerd door experts uit het vak, je brengt jouw eigen ervaring in, luistert, discussieert en neemt direct toepasbare adviezen mee terug naar je eigen werksetting.