‘Revalidatieklimaat in Uitvoering’

Dit bord met de tekst ‘Revalidatieklimaat in Uitvoering’ gaat weer hangen op vier GRZ-afdelingen. Vandaag was de 3e dag van de cursus ‘DOE HET ZELF!, Revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie’. De GRZ-teams van Mechropa (Saffier), De Schakel (Oude & Nieuwe Land), Residentie Mariëndaal en Nolenshaghe (Saffier) presenteerden aan elkaar, maar ook aan hun meegekomen managers/teamleiders, hun ideeën om het revalidatieklimaat in hun GRZ-instelling nog beter te maken. De teams hadden de voorgaande weken hard gewerkt aan leuke en haalbare veranderplannen. Zij gaan nu in hun eigen instelling aan de slag. De resultaten gaan we zien op de laatste cursusdag in juni. Succes met het implementeren namens de docenten van GERION & Studio GRZ.

Heb jij met jouw GRZ-team ook interesse in deze cursus? We starten weer in februari 2020. Geef jouw belangstelling alvast door aan info@studioGRZ.nl

Teams die aan de cursus mee willen doen, bestaan uit een vijftal professionals, waarvan ten minste één specialist ouderengeneeskunde, één (coördinerende) verpleegkundige/verzorgende en twee behandeldisciplines en een vijfde teamlid naar eigen keuze. In de loop van de cursus wordt ook de manager betrokken.

Meer informatie over de cursus vind je hier.