Nieuw blog Anne-Wil Eewold

Tijdens het Jaarcongres GRZ 2019 hield Anne-Wil Eewold namens Zorginstelling Florence (Den Haag) een pitch waarmee zij als één van de drie genomineerden bijna de Innovatie-Award won. Het innovatieve idee van Florence was om de revalidanten die eigenlijk zonder wijkverpleging naar huis kunnen na een periode klinische opname op de GRZ-afdeling, om die revalidanten toch in contact te brengen met de wijkverpleegkundige.
Studio GRZ vroeg Anne-Wil de inhoud van haar pitch om te schrijven naar een blog. Dit heeft zij vol enthousiasme gedaan.

Anne-Wil is, nadat zij vijf jaar als wijkverpleegkundige heeft gewerkt, nu werkzaam als projectleider extramurale zorg bij Florence. In die functie is zij verantwoordelijk voor de aansturing van een aantal thuiszorgteams. Daarnaast houdt zij zich onder andere bezig met ‘samenwerking in het netwerk’. Daar is de implementatie van de werkwijze die in het blog beschreven staat een voorbeeld van.

Het volledige blog met als titel ‘Een zachte landing van geriatrische revalidatie naar eigen huis’ kunt u hier lezen. Als u wilt reageren op dit blog kunt u dat doen op onze LinkedIn-pagina waar dit blog ook geplaatst is.