Masterclasses Managers GRZ

Op 15 mei starten de Masterclasses Managers GRZ waarbij het vizier gericht wordt ‘Vooruitkijken, vernieuwen en (jaar)plannen maken voor managers in de geriatrische revalidatie.
Studio GRZ organiseert deze reeks masterclasses speciaal voor managers in de geriatrische revalidatie (GRZ) om samen met de docenten en andere deelnemende managers te beoordelen welke speerpunten u in het komend GRZ-jaarplan wilt definiëren. Tijdens de masterclasses staan we stil bij ieders lokale context en worden de sterke en zwakke punten van diverse organisatiemodellen vergeleken. Constance Beeker, manager Opella, komt als gastdocent met u meedenken of u als GRZ-manager ‘in control’ bent.
Ook worden landelijke trends en kansen en bedreigingen uit de omgeving verkend. Daarbij gaat Ronald Buijs, bestuurder GRZPLUS (Omring/Zorgcirkel) als gastdocent met u uw externe analyse doornemen. Voor het maken van uw GRZ-jaarplan is het uiteraard vanzelfsprekend dat u deze kansen en bedreigingen koppelt aan uw eigen lokale context en samen met de docenten en gastdocenten vertaalt naar acties voor de komende periode. Uiteindelijk leidt dat tot uw eigen verhaal (jaarplan) wat u presenteert aan uw collega-managers. We zijn ervan overtuigd dat u zich daarbij kunt laten inspireren door voorbeelden uit andere GRZ-instellingen. Daarom krijgen alle deelnemers aan deze reeks Masterclasses gratis toegang tot de managementdag van Studio GRZ waar inspirerende voorbeelden van andere GRZ-instellingen worden gepresenteerd.

Bent u als Manager GRZ op zoek naar nieuwe inzichten voor uw (jaar)plan en wilt u leren van inspirerende voorbeelden, docenten en collega-managers. Wilt u vooruitkijken en vernieuwen in de geriatrische revalidatie. Schrijf u dan snel in voor deze reeks Masterclasses. Er zijn op dit moment nog twee plaatsen beschikbaar. De eerste bijeenkomst is op 15 mei 2019 op Landgoed de Horst in Driebergen.

Meer informatie over de Masterclasses Managers GRZ vindt u hier en u kunt zich hier rechtstreeks inschrijven.