Bent u er ook bij? Jaarcongres GRZ 2019

De belangstelling voor het Jaarcongres GRZ 2019 is groot. Dagelijks schrijven zich nieuwe deelnemers in. Sommige workshops bereiken al bijna het maximum aantal deelnemers.  Maar bij een volle workshop blijven er zeker nog andere interessante workshops over.
We hanteren dit jaar ook weer een limiet aan het aantal deelnemers. Als het maximum bereikt is, zijn we weer uitverkocht en kan zich echt niemand meer inschrijven. Vol is bij ons dan echt vol.
Vorig jaar hebben we veel mensen moeten teleurstellen. Dat zal u dit jaar toch niet gebeuren.
Heeft u interesse, treuzel dan niet. 
U kunt informatie over het programma, de sprekers, de partners en registratie vinden op http://www.jaarcongresgrz.nl 
Zien we u op vrijdag 25 januari 2019 in Media Plaza Jaarbeurs in Utrecht
Tot dan!

Het Jaarcongres GRZ 2019 wordt weer net als in onze vorige twee edities een afwisselende, sprankelende en vooral interactieve dag met een diversiteit aan activiteiten. Dit jaar is het thema van het congres ‘Innoveren & Participeren’.

Het Jaarcongres GRZ 2019 is bedoeld voor vernieuwing zoekende professionals die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie (GRZ). Er zijn 6 plenaire lezingen, 11 workshops, 1 innovatieplein, een gezamenlijke lunch met quick-tours langs partners en pitches, muzikale verrassingen, en een afsluitende netwerkborrel. Dit jaar hebben we ook een Innovatie-Award en een Participatie-Award. Kortom: dit wil je niet missen!

Vertrouwde gezichten zijn aanwezig: dagvoorzitter Kim Coppes en side-kick Frans Miggelbrink met zijn eigen visie op participeren en innoveren. Maar ook zijn er nieuwe gezichten. Check het programma op de website van het Jaarcongres: www.jaarcongresGRZ.nl en laat je verrassen.

We weten zeker dat je geïnspireerd raakt door een frisse blik op het heden en de toekomst van joúw vak: de geriatrische revalidatie. We begroeten je daarom graag op vrijdag 25 januari 2019 in Media Plaza (Jaarbeurs) Utrecht.
Door de keuzes voor locatie, sprekers, inhoud, sponsors, dagvoorzitter en interactieve opzet van het congres wordt het wederom een onvergetelijke ervaring. 

Klik hier als je direct wilt inschrijven.