‘Toekomststrategie Geriatrische Revalidatie’ voor bestuurders GRZ

Studio GRZ organiseert een ‘Bestuurdersdag GRZ’ om de Toekomststrategie Geriatrische Revalidatie’ met elkaar te verkennen en te verdiepen. De dag vindt plaats op vrijdag 30 november 2018 en is specifiek bedoeld voor bestuurders die een GRZ-afdeling in hun organisatie hebben. Het liefst de bestuurder (‘eindbeslisser’) in combinatie met de eigen GRZ-manager (‘inhoudsverantwoordelijke GRZ’). Uiteraard zijn bestuurders die alleen willen komen ook van harte welkom. Managers kunnen alleen van een duoticket gebruik maken als ze met hun bestuurder komen.

Er verandert veel in de geriatrische revalidatie (GRZ) en het eerstelijns verblijf (ELV). Het is belangrijk om daar als zorgorganisatie tijdig en adequaat op te reageren. Hoe positioneert u als bestuurder de GRZ in de regio? Hoe zorgt u als bestuur en management voor voldoende schaalgrootte van de GRZ-afdeling? Wat verwacht de zorgverzekeraar nu en in de toekomst? Welke GRZ-toekomstscenario’s kunt u verwachten? Heeft u samenwerkingspartners nodig? Heeft u eigenlijk wel een toekomststrategie voor uw geriatrischerevalidatie?

U kunt met inspirerende sprekers de toekomst van de GRZ verkennen, participeren in verdiepingssessies, netwerken en lunchen met uw collega-bestuurders en -managers GRZ.

Van 10.00 – 16.00 uur heeft Studio GRZ een gevarieerd programma samengesteld.

Nadere informatie volgt binnenkort, noteer nu wel alvast de datum in uw agenda en inschrijven is al mogelijk!

Bent u erbij? Let op: er is maximaal plek voor 50 duo’s bestuurders-manager GRZ (= 100 personen)