Nieuw blog Marije Holstege

In het afgelopen jaar zijn veel jonge onderzoekers aan Nederlandse universiteiten gepromoveerd op onderwerpen die relevant zijn voor geriatrische revalidatie. Een van die (inmiddels) gepromoveerde onderzoekers is dr. Marije Holstege. Zij promoveerde aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en is werkzaam als senior onderzoeker bij Espria Academy. Marije rondde het interessante proefschrift ‘The Road to Succesful Geriatric Rehabilitation’ af.

Studio GRZ vroeg Marije om op ons Jaarcongres GRZ 2018 een workshop te geven waarin zij met de aanwezige GRZ-professionals de uitkomsten van haar promotieonderzoek wilde bespreken. Naar aanleiding van deze workshop vroegen wij Marije de aanbevelingen in een blog te verwerken. De aanbevelingen richten zich op vroegtijdige ontslagplanning, beter betrekken van patiënt en mantelzorger, beter interdisciplinair samenwerken en meer systematisch analyseren met meetinstrumenten.

Het blog draagt ideeën aan die u op uw werkplek kunt toepassen. En mocht u er iets van vinden. We plaatsen dit blog ook op ons LinkedIn-account. Daar kunt u laten zien of u het blog interessant vindt of een reactie achter laten. Een actieve discussie juichen wij toe.

Het volledige blog kunt u hier lezen.