‘USE the USER in de GRZ’ succesvol gestart

Onlangs heeft Studio GRZ een nieuwe cursus ontwikkeld. Deze cursus ‘USE the USER in de geriatrische revalidatie’ is vandaag op verzoek van De Dillenburg, een GRZ-instelling van de Zonnehuisgroep Vlaardingen, succesvol gestart. De professionals van de 3 GRZ-teams (Stroke, Reva 1 en Reva 2) hebben aan de hand van casuïstiek op praktische wijze de USER geleerd goed in te vullen. Het doel van de cursus is de USER te integreren in het revalidatietraject en efficiënt toe te passen in het multidisciplinair overleg (MDO). De start was goed. Veel interactie. Veel besproken dilemma’s. De teams gaan nu zelf aan de slag met het gebruik van de USER en over 4 weken ronden we deze incompany-training af met de focus op het gebruik in het MDO.

Klik hier als u meer wil weten over deze incompany training ‘USE the USER in de GRZ’.

Een sfeerimpressie uit De Dillenburg: