Uitgesproken ambitie GRZ-teams Zonnehuisgroep Noord

De GRZ-teams Tjamsweer en Opwierde van  Zonnehuisgroep Noord (Solwerd) in Appingedam hebben de tweedaagse incompany-training ‘Het Team Aan Zet: interdisciplinair samenwerken in de geriatrische revalidatie’ afgerond. De deelnemers en het management hebben de cursus hoog gewaardeerd. En ook wij kijken terug op twee leuke dagen in samenwerking met deze ambitieuze professionals. “Vanaf maandag gaat het anders in Solwerd” was de conclusie aan het eind van de dag. Op interactieve wijze hebben we prikkelend dilemma’s uit de praktijk besproken, video’s van de teams bekeken en casuïstiek doorgenomen. Veel nieuwe inzichten zijn geland. De teams hebben zelf hun actielijst opgesteld. Concrete afspraken zijn gemaakt hoe vanaf komende week de revalidantbesprekingen (MDO’s) anders gaan verlopen en de eerste stappen zijn gezet naar een ander revalidatieklimaat op de GRZ-afdelingen.
Wilt u meer weten over deze incompany-training? Kijk dan even op https://www.studiogrz.nl/hetteamaanzet/