Het Team Aan Zet in Zonnehuisgroep Noord

Vandaag zijn we gestart met de incompany-training ‘Het Team Aan Zet: interdisciplinair samenwerken in de GRZ’ bij Zonnehuisgroep Noord (Solwerd) in Appingedam. Zowel in de ochtend als in de middag hebben we met een GRZ-team op een interactieve manier de scholingsthema’s ‘clientgericht revalideren’, ‘doelgericht revalideren’ en ‘creëren revalidatieklimaat’ verkend. Er werden inspirerende ideeën uitgewisseld. Leuke dag in het hoge Noorden. De basis is gelegd voor een vervolgdag waarin vooral het multidisciplinaire overleg (MDO) centraal zal staan.

Wij kijken terug op een hele geslaagde en inspirerende dag, het heeft ons echt aan het denken gezet. Ik heb heel veel enthousiaste reacties gehad! – Nienke Drewes, clustermanager GRZ, Zonnehuisgroep Noord, Appingedam

Een mooie training wat zeker bijdraagt tot nieuwe ideeën en motivatie voor ontwikkeling van de GRZ binnen onze geriatrische revalidatie-afdelingen – Helena Til, kwaliteitsmedewerker/verpleegkundige Solwerd, Zonnehuisgroep Noord, Appingedam

Meer informatie over deze incompanytraining kunt u hier lezen.