Femke Wolthuis onze energieke dagvoorzitter op Jaarcongres GRZ 2017

Het programma van het ‘Jaarcongres GRZ 2017’ vult zich meer en meer. Naast de eerder bekend gemaakte 3 keynote-speakers (Anne Visser-Meily, Wilco Achterberg en Jos Schols) zijn de 8 interactieve workshops inmiddels ingevuld. Kijk hier voor een overzicht.
Ook de 16 pitchers zijn nu bezig met het maken van hun abstract. U leest daar binnenkort meer over. De 27e januari 2017 wordt interessant en ook leuk. En wist u al dat Femke Wolthuis (NOS en RTL) als dagvoorzitter en entertainer op deze dag zal optreden? Heeft u zich eigenlijk al ingeschreven? Dat kan op onze website (www.jaarcongresGRZ.nl). Schrijf u hier in.
Femke Wolthuis is onze energieke en veelzijdige dagvoorzitter en presentator. Op haar eigen, unieke en ontwapenende wijze bewaakt Femke de inhoud en vorm waardoor het thema van ons Jaarcongres GRZ 2017 optimaal over het voetlicht komt. Femke houdt de lijn in de gaten en dwingt op charmante wijze ieders aandacht af. Zij leidt vanuit haar ruime ervaring als presentator bij de NOS en RTL de programma-onderdelen professioneel en deskundig. Ze kondigt onze sprekers aan en leidt de discussie, voert de interviews of het debat op een alerte en persoonlijke manier. Haar kracht is het verbinden van mensen door een open en constructieve sfeer te scheppen. Maar zonder de serieuze kant van de zaak uit het oog te verliezen, doet ze dit wel graag nét even een tikje anders … Uitdagend. Theatraal. Muzikaal.
Afbeelding-inhoud JaarcongresGRZ2017Afbeelding Jaarcongres GRZ