Nieuw blog Renske Lelieveld

Studio GRZ ontving een paar weken geleden een spontane e-mail van Renske Lelieveld. Zij wilde graag een blog schrijven voor onze website. Tijdens haar studie voor Physician Assistent heeft ze een masterthesis geschreven over de implementatie van de ICF-methodiek binnen het klinisch proces van de geriatrische revalidatie. Inmiddels heeft zij op de locaties van haar werkgever Saffier de Residentiegroep in Den Haag een succesvolle implementatie gerealiseerd waar ze in haar blog over heeft geschreven. Wij willen u haar blog niet onthouden.

Leuk om te vermelden is dat Renske over het thema van haar blog een presentatie verzorgt op de Themamiddag van het Universitair Netwerk voor de Care sector – Zuid Holland (UNC-ZH) op 1 juli in Leiden. En ook leuk dat haar pleidooi de ICF-methodiek te hanteren in de GRZ goed aansluit bij de insteek van de training die Studio GRZ over dit onderwerp geeft. Interesse in de training ‘Het ICF-model in de GRZ’? De eerstvolgende training over dit onderwerp vindt plaats op woensdag 14 december 2016. En het volledige blog van Renske treft u hier aan.