Zes tips voor congressen en cursussen GRZ

Studio GRZ heeft haar platform ingericht voor professionals die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie. Wij geven u 6 tips over komende congressen en cursussen. In chronologische volgorde. Wellicht zit er iets voor u of voor uw GRZ-team bij.

 1. Wetenschapsdag Samenwerkende Academische Netwerken Ouderenzorg
  Op 3 juni 2016 organiseren de vijf academische netwerken uit Maastricht (AWO-ZL), Nijmegen (UKON), Groningen (UNO-UMCG), Leiden (UNC-ZH) en Amsterdam (UNO-VUMC) in Maastricht de themadag Samen Sterk in Wetenschap en Praktijk. Klik hier voor extra informatie.
 2. Themamiddag UNC-ZH
  Op 1 juli 2016 organiseert het Universitair Netwerk voor de Care sector Zuid-Holland (UNC-ZH) in Leiden de themamiddag Innovaties in Geriatrische Revalidatie. Klik hier voor extra informatie.
 3. Lustrumsymposium UNO-VUmc en Geriatrische Revalidatie
  Op 9 september vieren het UNO-VUmc en de kaderopleiding geriatrische revalidatie hun 10-jarig bestaan in de Meervaart in Amsterdam met een symposium. Klik hier voor extra informatie.
 4. Inhoudelijk Leiderschap in de GRZ
  Op 14 oktober 2016 start Studio GRZ opnieuw een vijfdaagse cursus voor specialisten ouderengeneeskunde op Landgoed De Horst in Driebergen. Inschrijving is geopend. Klik hier voor extra informatie.
 5. 4e Landelijke Studiedag
  Op 2 november 2016 organiseert het Leids Congres Bureau in Amersfoort een herhaling van de op 1 juni 2016 volgeboekte studiedag met als titel ‘Geriatrische Revalidatiezorg’.
  Klik hier voor extra informatie.
 6. DOE HET ZELF ! Revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie. GERION en Studio GRZ bieden deze 4-daagse cursus vanaf 4 november 2016 opnieuw aan. Bedoeld voor een afvaardiging (5 personen) van een GRZ-team. Meer informatie. Klik hier voor extra informatie.