Samenwerking VUmc (GERION) en Studio GRZ

Studio GRZ en GERION hebben op de De Boelelaan in Amsterdam de intentie tot samenwerking uitgesproken. GERION, het opleidingsinstituut tot specialist ouderengeneeskunde, van de afdeling huisartsgeneeskunde en ouderengeneeskunde van het VUmc (Amsterdam), gaat samen met Studio GRZ verkennen in hoeverre inhoudelijke aspecten van elkaars trainingsaanbod voor de geriatrische revalidatiezorg (GRZ) kunnen worden afgestemd, in hoeverre docenten uitgewisseld kunnen worden en in hoeverre nieuwe GRZ-trainingen in overleg met elkaar ontwikkeld kunnen worden.
Studio GRZ is verheugd dat naast het LUMC (Leiden) nu ook het VUmc (GERION) zich bereid verklaard heeft tot een samenwerkingsvorm. Doel van onze samenwerking met de academische partners is en blijft de geriatrische revalidatiezorg naar een nog hoger plan te tillen.
Op de foto v.l.n.r. dr. Roland van Peppen (Studio GRZ), dr. Martin Smalbrugge (GERION), drs. Aafke de Groot (GERION), drs. Henk Geertsema (GERION) en drs. Arnold Jongenburger (Studio GRZ).