Nieuw blog van dr. Hans Hobbelen

Dr. Hans Hobbelen schreef op uitnodiging van Studio GRZ het nieuwe blog.

Hans is van origine fysiotherapeut en heeft ruime ervaring in de geriatrische revalidatie. Inmiddels is hij bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Geriatrie (NVFG) en lector Healthy Lifestyle, Ageing and Healthcare aan de Hanzehogeschool in Groningen.

In het blog geeft Hans zijn persoonlijke visie op Geriatrische Revalidatie. Hij schetst hoe moeilijk we de termen ‘complex’ en ‘oud’ kunnen duiden. Hans stelt uiteindelijk dat “Triage alleen op diagnoses en patiëntsysteem onvoldoende is”. Een lezenswaardig blog, wellicht lokt het u uit om een reactie te laten horen. Studio GRZ kijkt uit naar een zinvolle discussie.

Het blog van dr. Hans Hobbelen kunt u hier lezen.