Training ‘Inhoudelijk Leiderschap voor Specialisten Ouderengeneeskunde’

v.l.n.r. dr. Roland van Peppen, prof. dr. Wilco Achterberg, dr. Romke van Balen, drs. Arnold Jongenburger

Met de training ‘Inhoudelijk Leiderschap in de GRZ, leiderschapslessen voor Specialisten Ouderengeneeskunde’ biedt Studio GRZ u handvatten om -naast uw medisch inhoudelijke taak- uw rol als inhoudelijk leider van het interdisciplinaire GRZ-team nog beter te vervullen.

Deze 5-daagse training plus terugkomdag is ontwikkeld door drs. Arnold Jongenburger en dr. Roland van Peppen, beiden Studio GRZ en is van input voorzien door prof. dr. Wilco Achterberg (LUMC, Topaz) en dr. Romke van Balen (Laurens, LUMC).

In deze training leren specialisten ouderengeneeskunde een eigen visie op GRZ te ontwikkelen, het functioneren van het eigen GRZ-team te beoordelen, de samenhang binnen het team te vergroten en inhoudelijk sturing te geven op de eigen GRZ-afdeling.

De training gaat starten in september 2015. De trainingsdagen zijn ongeveer om de drie weken gepland met een terugkomdag na 3 maanden. De exacte data worden spoedig bepaald. Mocht u interesse hebben in de training of al op de wachtlijst geplaatst willen worden, dan kunt u zich melden via info@studiogrz.nl of u kunt uw belangstelling kenbaar maken via het contactformulier op onze website.

Klik hier voor nadere informatie over deze training.