Studio GRZ hét actuele platform voor Geriatrische RevalidatieZorg

Op 10 december 2014 is de website Studio GRZ online gegaan. Studio GRZ is het platform voor professionals in de Geriatrische Revalidatie. De founding-partners van Studio GRZ zijn drs. Arnold Jongenburger en dr. Roland van Peppen. Zij hebben beiden hun sporen verdiend als fysiotherapeut en gezondheidswetenschapper in het complexe werkveld van de (geriatrische) revalidatie. Naast werkzaamheden als professional in de zorg hebben zij ook management- en beleidsfuncties vervuld in revalidatiecentra en verpleeghuizen. De laatste jaren werken zij al samen vanuit hun afzonderlijke bureaus ALJ Consult en VanP&D Training & Advies in de gezondheidszorg bij het ontwikkelen van scholingsprogramma’s voor intra- en ambulante zorg voor kwetsbare ouderen. Op de website www.StudioGRZ.nl vindt u actuele GRZ-informatie, GRZ-publicaties, GRZ-blogs en GRZ-trainingen. U kunt onze berichten rechtstreeks delen via Twitter, Facebook en Linkedin.