Wil jouw organisatie met E-health nog betere geriatrische revalidatie realiseren voor haar revalidanten?
Geloof jij ook dat E-health in de geriatrische revalidatie enorme kansen biedt?
Ben jij altijd een initiatiefnemer bij het introduceren van E-health in jouw GRZ-organisatie? Of wil je die rol juist gaan pakken?
Vind jij het prettig om de implementatie van E-health met een collega uit jouw organisatie gestalte te geven?

Dan is de training ‘Samen Werken aan E-health in de geriatrische revalidatie echt iets voor jou. Uniek omdat je vanuit jouw GRZ-instelling als duo deze cursus volgt en samen de implementatie van E-health in jouw organisatie met steun van het management gaat vorm geven.
In de training leer je:

Doel: 
Het doel van de training ‘Samen Werken aan E-health in de geriatrische revalidatie’ is GRZ-organisaties te ondersteunen bij hun plannen om E-health in hun organisatie te gaan toepassen. Daarbij kan de organisatie twee enthousiaste professionals naar de cursus afvaardigen die samen als duo een plan van aanpak gaan opstellen om één of meer aspecten van E-health in hun GRZ-organisatie te gaan implementeren. Die professionals kunnen reeds aangestelde projectleiders zijn van een innovatieproject of initiatiefrijke professionals die altijd al de toepassing van E-health in hun organisatie wilden bevorderen. Iedere professional is samen met een collega welkom. Gedurende de cursus gaan we met dit duo op zoek naar management-commitment voor hun verbeterplannen.
In deze training pas je dus de kennis en vaardigheden die je aangereikt krijgt direct toe in de revalidatiecontext van jouw eigen GRZ-organisatie. Je gaat als duo praktisch aan de slag. Het meedoen als duo heeft als voordeel dat je met elkaar de specifieke aspecten van jouw organisatie eerder en beter bespreekbaar kunt maken.

Doelgroep: 
Deze training is bedoeld voor duo’s professionals uit GRZ-organisaties die ondersteund willen worden bij het verder implementeren van E-health op hun geriatrische revalidatie-afdelingen. Dit kunnen bestaande projectleiders zijn, professionals die de rol van projectleider graag eigen willen maken of andere enthousiaste professionals uit een van de beroepsgroep die werkzaam zijn met GRZ-revalidanten. Inschrijven als duo is wenselijk, maar mocht je per se willen meedoen als individu dan is dat ook mogelijk.
Er kunnen zich maximaal 8 duo’s (= 16 deelnemers) voor deze cursus inschrijven.

Inhoud: 
De training bestaat uit 4 dagen, waarvan de eerste drie dagen hele dagen zijn en de laatste dag een dagdeel. Tussendoor vinden op twee momenten digitale afstemmingsbijeenkomsten plaats met de cursusleiding. In één van deze bijeenkomsten wordt ook de eigen manager uitgenodigd om afstemming met de mogelijkheden van de eigen organisatie te houden.

Docenten:
Naast Arnold Jongenburger en/of Roland van Peppen is Maarten Wirtz één van de kerndocenten.  

Data en locatie:
De 4-daagse training vindt op een locatie in het midden van het land plaats. Cursusdagen zijn:
– vrijdag 30 oktober 2020 van 9.30 – 16.30 uur
– vrijdag 13 november 2020 van 9.30 – 16.30 uur
– vrijdag 15 januari 2021 van 9.30 – 16.30 uur
– vrijdag 28 mei 2021 van 13.00 – 16.30 uur

Kosten: 
De prijs van deze 4-daagse training voor beide personen tezamen bedraagt €1975,- en is vrijgesteld van BTW.
Met een groepsgrootte van max. 16 personen is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht en oefeningen.

Inschrijven:
Heb je interesse in de training ‘Samen Werken aan E-health in de geriatrische revalidatie’?
Je kunt je hier inschrijven.
We heten je dan samen met Maarten graag welkom op 30 oktober 2020.