Ovalen tafels ‘nieuwe stijl’ in november van start! 

Studio GRZ organiseert al jaren Ovalen-tafelbijeenkomsten voor managers/directeuren die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie. Centraal thema binnen deze ovalen-tafelbijeenkomsten is het ‘halen en brengen’ door alle aanwezigen. De managementvraagstukken van alle GR-organisaties blijken in grote lijnen overeen te komen en daarom is uitwisseling van goede voorbeelden zeer waardevol voor de deelnemende managers en directeuren. 

Vanaf november 2023 krijgen de ‘ovalen tafels’ een nieuwe opzet en worden het weer fysieke bijeenkomsten die we vanaf nu ook regionaal gaan organiseren. Veel managers hebben zich aangemeld voor deze gratis ‘ovalen tafels’ en zijn zeer bereid om met elkaar uit te wisselen. Ook hebben veel organisaties zich als ‘host’ aangeboden om hun locaties beschikbaar te stellen voor een ovalen-tafelbijeenkomst in hun regio 

In november starten we in 4 regio’s met deze ‘ovalen tafels nieuwe stijl’, op de volgende data: 

  • 22 november regio West bij Aafje in Rotterdam
  • 23 november regio Noord bij ZuidOostZorg in Drachten
  • 28 november regio Oost bij Sensire in Zutphen
  • 30 november regio Zuid bij De Zorggroep in Roermond

Heeft u als integraal verantwoordelijk GR-manager/directeur ook interesse om deel te nemen aan een regionale ovalen-tafel-bijeenkomst in uw regio? Meld u dan aan via info@studiogrz.nl