Programma Themadag Gezonde Voeding & Beweging in de Revalidatie is rond

Het programma voor de themadag ‘Gezonde Voeding & Beweging in de Revalidatie‘ dat op 14 april 2023 plaatsvindt in het FIGI-Theater in Zeist is vrijwel rond. Het wordt een inspirerende dag voor alle professionals uit het interdisciplinaire revalidatieteam die affiniteit hebben met zowel voeding als beweging.

Dus …. fysiotherapeuten, diëtisten, verzorgenden, verpleegkundigen, artsen, logopedisten, leefstijlcoaches, managers, koks en andere revalidatieprofessionals. Zorg dat je er op 14 april bij bent.

Diverse sprekers zullen een presentatie of workshop verzorgen. We zijn blij dat onder andere Mike Tieland, Hinke Kruizenga, Berber Dorhout, Hans Drenth, Iris van Leeuwen, Iris Latour, Laura Morée, Bianca Buijck, Arnold Jongenburger en Roland van Peppen acte de présence gaan geven.

Aandacht voor de combinatie ‘voeding en beweging’ is een interdisciplinaire aangelegenheid! Verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, artsen, logopedisten, diëtisten, leefstijlcoaches, managers, koks en andere revalidatieprofessionals moeten samenwerken om de functionele toestand van de revalidant te optimaliseren!

Om deze reden hebben we een nieuwe themadag georganiseerd. Een dag waarop je te weten komt hoe je jouw revalidanten nog beter kunt ondersteunen? Zoek jij handvatten, vind je het leuk collega’s te treffen die deze thema’s ook interessant vinden en ben je benieuwd naar nieuwe inzichten? Dan is de Themadag ‘Gezonde Voeding & Beweging in de Revalidatie‘ echt iets voor jou.

De inschrijving is geopend.

Voor meer informatie en inschrijving: klik hier