Nieuw blog Maxine Balkenhof en Natasja Overbeek

Wij raakten een tijdje terug in gesprek met Maxine Balkenhol en Natasja Overbeek, beiden werkzaam als ergotherapeut op de geriatrische revalidatie-afdeling van Silverein.

Zij onderschreven onze visie dat binnen de huidige revalidatie steeds meer revalidanten aanwezig zijn met problemen op cognitief vlak. Natasaja en Maxine hebben ideeën hoe je cognitieve revalidatie beter kunt vormgeven met en door het multidisciplinaire revalidatieteam.

We daagden hen uit hier een blog over te schrijven. Dat hebben ze met veel plezier gedaan. Het blog met de titel ‘Cognitieve revalidatie essentieel onderdeel van geriatrische revalidatie’ kun je hier lezen.

Heb jezelf ook ervaringen met cognitieve revalidatie die je wilt delen met andere revalidatieprofessionals? Laat een bericht achter onder het blog op de LinkedIn-pagina van Studio GRZ.