Overweldigende belangstelling Jaarcongres GRZ 2023

Vorige week op 5 december was de laatste dag dat met vroegboekkorting ingeschreven kon worden voor het Jaarcongres Geriatrische Revalidatie.

De belangstelling voor deze editie, die op 27 januari 2023 plaats vindt in Media Plaza (Jaarbeurs) Utrecht, is overweldigend.
Op 5 december was het Jaarcongres al uitverkocht. Het aantal van 350 deelnemers dat we maximaal welkom wilden heten was toen al bereikt. Wat een overweldigende belangstelling. Het heeft alles te maken met het interessante programma en vanwege het feit dat dit congres jaarlijks als een grote community beleefd wordt. Steeds meer mensen willen daar van de partij zijn.

Omdat we eigenlijk iedereen met interesse voor dit congres toe willen laten, hebben we deze week besloten het aantal deelnemers uit te breiden tot max. 400. Daarna kan er echt niemand meer bij. Met plenaire sprekers, breakoutsessie-leiders, partners en organisatie zijn we dan al met ruim 450 personen aanwezig.

We kijken uit naar de vele actuele onderwerpen die gericht zijn op het thema ‘Vernieuwen & Veranderen’ en de daaruit voortvloeiende gezellige netwerkmomenten.

Het wordt een inspirerende dag over jouw vak: de geriatrische revalidatie.
Wil jij er nog bij zijn? Handel dan snel. Vol is straks ECHT vol.

Informatie over het programma, de sprekers, de breakout-sessies, onze partners en de inschrijving vind je op de tabbladen van www.jaarcongresGRZ.nl