Inschrijving Jaarcongres Geriatrische Revalidatie 2023 geopend

Vrijdag 27 januari 2023 vindt het 7e Jaarcongres Geriatrische Revalidatie plaats. Een congres waar je als vernieuwing zoekende professional geïnspireerd wordt over jouw vak: de geriatrische revalidatie. 

Het programma voor het Jaarcongres Geriatrische Revalidatie 2023 is rond. Het congres vindt dit jaar weer fysiek plaats op vrijdag 27 januari 2023 in Media Plaza (Jaarbeurs) in Utrecht. Mocht er in de winter weer een virus rondwaren door Nederland dan switchen we NIET over naar een online-variant, maar stellen het Jaarcongres GRZ dan uit naar het voorjaar 2023. We hebben ervoor gekozen elkaar dit jaar weer echt te gaan ontmoeten.

Het thema voor het congres is ‘Vernieuwen & Veranderen’. Want dat we binnen onze sector moeten veranderen en vernieuwen staat inmiddels wel vast. Naast een zestal keynote-sprekers is er dit weer volop keuze in het aanbod van break-outsessies. Als je al eerder bij een van onze congressen bent geweest, dan weet je dat er gedurende de dag ook sfeervolle ingrediënten aanwezig zijn. Maar uiteraard blijft de inhoud leidend. Het wordt weer een interessante dag met de vertrouwde dagvoorzitter Kim Coppes.

Aanmelden:
We hebben besloten dat we dit jaar maximaal 350 deelnemers toelaten. De ticketverkoop is op 11 oktober van start gegaan. Als je erbij wilt zijn, treuzel dan niet te lang. VOL is dit jaar echt VOL

Klik hier voor programma en klik hier voor aanmelden.
Meer informatie vind je op jaarcongresGRZ.nl

Dit jaar wordt het Jaarcongres GRZ 2023 mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe eventpartner GeriMedica Inzicht.