Themadag ‘JIJ DOET ER TOE’ uitverkocht

De themadag ‘JIJ DOET ER TOE’ is al UITVERKOCHT. Deze dag die op 23 september 2022 in Klimmendaal Arnhem plaats vindt, heeft deze week de 100e ingeschreven deelnemer welkom geheten. De themadag die georganiseerd wordt door Studio GRZ i.s.m. V&VN, Amstel Academie en Klimmendaal Revalidatie heeft als thema ‘De cruciale rol en positie van de verpleegkundige en verzorgende in de revalidatie’. We zijn verheugd dat het programma zo goed aanslaat dat er ruim 6 weken voor aanvang al ‘UITVERKOCHT’ op de deur staat.

We hebben besloten wel een wachtlijst te openen voor verpleegkundigen en verzorgenden die nog hopen deel te mogen gaan nemen. We gaan de komende weken bezien of we extra plaatsen beschikbaar kunnen stellen. Wil je op de wachtlijst komen te staan, stuur dan een mail naar info@studioGRZ.nl met als koptekst ‘WACHTLIJST’. Het is het proberen waard.