Motiverende gespreksvoering voor verpleegkundigen & verzorgenden is van start

Deze week zijn we gestart met de incompany-variant van ‘Motiverende gespreksvoering (MGV) in de geriatrische revalidatie (GR)’. Op de eerste dag van deze tweedaagse cursus, voor de verpleegkundigen en verzorgenden van Charim Zorggroep, is direct duidelijk geworden wat de meerwaarde is van goede gesprekstechnieken en bovenal welke belang een goede luisterhouding heeft.

Uiteraard hanteren we de geldende coronamaatrdegelen. Maar ook op anderhalve meter is deze gespreksvoering te leren.

Miranda Bok (MI time) geeft deze cursus samen met Studio GRZ, zodat zowel de expertise van MGV als de expertise van een juiste revalidatie-attitude aandacht krijgen. De eerste trainingsdag in de Basiliek in Veenendaal heeft volgens de aanwezigen de ogen geopend en heeft geleid tot goed geformuleerde verbeterstappen bij elke deelnemer. Op naar de tweede afsluitende dag.

Heb jij of jouw team interesse in de training ‘Motiverende gespreksvoering (MGV) in de geriatrische revalidatie (GR)’? Kijk dan hier voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.