Inschrijving Jaarcongres GRZ is geopend

De inschrijving voor de jubileum-editie van het Jaarcongres GRZ is geopend.
Het vijfde Jaarcongres GRZ wordt een speciale editie, een uniek hybride (live en online) jaarcongres op vrijdag 29 januari 2021 op een nieuwe locatie: het NBC in Nieuwegein!

Het Jaarcongres GRZ is bedoeld voor vernieuwing zoekende professionals. Een inspirerende dag over jouw vak: de geriatrische revalidatie. Voor iedereen die zich als professional of manager wil blijven ontwikkelen. 

We hebben een sterk inhoudelijk programma samengesteld met als thema ‘Kwaliteit en Praktijk’  ‘Toepassingen van actuele kennis over geriatrische revalidatie’ en een mooie line-up met sprekers en dagvoorzitter Kim Coppes. Gebaseerd op thema’s uit de praktijk presenteert onze internationale spreker Derick Wade wat van professionals in de revalidatie wordt verwacht en belichten o.a. prof. Bianca Buurman, dr. Leonoor van Dam van Isselt, dr. Bart Visser, dr. Hans Drenth en dr. Ellen Vreeburg andere relevante revalidatiethema’s. Het programma is dynamisch en divers. Naast het kernprogramma worden nog interessante webinars, video-vlogs en partnerpresentaties aangeboden. Boeiende inhoud wordt afgewisseld met luchtig vermaak en inspirerende interactie.

Wil jij je ook als professional blijven ontwikkelen en deelnemen aan het congres? Schrijf je dan nu in voor het Jaarcongres GRZ 2021. Profiteer van de vroegboekkorting (t/m 5 december 2020) en betaal €265,- (live aanwezigheid) of €195,- (online-deelname) i.p.v. respectievelijk €299,- of €229,- inclusief BTW. U ontvangt bij deelname ook het nieuwe boek over geriatrische revalidatie dat tijdens het Jaarcongres gepresenteerd gaat worden. 

Het Jaarcongres GRZ 2021 wordt vanwege de huidige RIVM-maatregelen in hybride-vorm georganiseerd. Dat betekent dat we een beperkt aantal mensen de gelegenheid willen bieden om live op de locatie aanwezig te zijn tijdens het kernprogramma van deze editie. Indien deze live-optie vanwege de dan geldende corona-maatregelen niet mogelijk is, wordt uw ticket automatisch omgezet naar een online-ticket en kunt u het congres toch bijwonen. 

Het wordt hoe dan ook een inspirerende dag waarbij uiteraard in het NBC Nieuwegein rekening wordt gehouden met alle geldende coronamaatregelen.

Meer informatie over het programma en inschrijving vind je hier.