SAVE THE DATE – 29 januari 2021

Het eerste jubileum is een feit! Het vijfde Jaarcongres GRZ wordt een speciale editie. In deze bijzondere tijden gaat alles anders dan anders, dus ook een ander jaarcongres. Wij organiseren dit jaar een uniek hybride (live en online) jaarcongres op vrijdag 29 januari 2021! Het Jaarcongres GRZ is bedoeld voor vernieuwing zoekende professionals. Een inspirerende dag over jouw vak: de geriatrische revalidatie. Voor iedereen die zich als professional of manager wil blijven ontwikkelen. 

Zoals je van ons gewend bent, wordt het een bijzondere bijeenkomst met veel interactie, gezelligheid, humor, enthousiaste sprekers en deelnemers en leuke verrassingen. Ook inhoudelijk hebben we een sterk programma met als thema ‘Kwaliteit en Praktijk’‘Toepassingen van actuele kennis over geriatrische revalidatie’, waarbij de nadruk ligt op praktische toepassing van de beschikbare kennis. Graag gaan wij en de andere deelnemers samen met jou (online) in gesprek over verschillende vraagstukken. Wil jij je ook als professional blijven ontwikkelen en deelnemen aan het congres? Noteer de datum van vrijdag 29 januari 2021 alvast in je agenda en we hopen je dan live of online te mogen ontmoeten! 

Binnenkort volgt meer informatie omtrent het programma en de registratie op onze website www.jaarcongresGRZ.nl 
Uiteraard wordt tijdens dit jaarcongres met alle dan geldende coronamaatregelen rekening gehouden.