Goede doordachte jaarplannen Managers GRZ

Met de presentatie van hun jaarplannen hebben de deelnemende managers hun Masterclasses Managers GRZ afgerond. Leuke, soms iets te ambitieuze plannen, maar goed doordacht en met veel commitment van hun team en ander stakeholders opgesteld. Wij hebben er alle vertrouwen in dat op de werkplek van deze managers het komend jaar de geriatrische revalidatie de aandacht krijgt die het verdient en dat er goede veranderingen plaats gaan vinden. 

Enkele quotes die de deelnemers na afloop schreven:

Ik vond de cursus leerzaam en geeft aandacht aan hetgeen ik misschien onbewust geen aandacht gaf

Mooie leervolle bijeenkomsten met waardevolle sprekers. Door met elkaar ervaringen en gedachten uit te wisselen ontstonden nieuwe inzichten

Ontdekken dat we allemaal stoeien met dezelfde ontwikkelvraagstukken

Aanrader voor GRZ-managers!

Door alle gesprekken en ideeën gekomen tot een mooi jaarplan 2021. Al met al een mooie ervaring”

De deelnemende managers kunnen als onderdeel van deze Masterclasses nog deelnemen aan de Managementdag GRZ die op vrijdag 20 november 2020 staat gepland. Deze zal live of online doorgang gaan vinden, afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen. Nadere informatie over de Managementdag GRZ volgt.
In het voorjaar 2021 starten we weer met een nieuwe reeks masterclasses. Interesse? Mail ons dan op info@studioGRZ.nl