Vragenuurtje Geriatrische Revalidatie

Studio GRZ heeft de afgelopen twee weken met een aantal revalidatieprofessionals en managers GRZ een gratis ‘Meedenk-Consult Geriatrische Revalidatie’ gehouden.

Wellicht hebben we jou al gesproken of misschien heb je de kans voorbij laten gaan.

Maar niet getreurd. In de maand mei zetten we dit initiatief voort en bieden we revalidatieprofessionals, managers, directeuren, bestuurders de mogelijkheid om hun revalidatievraagstuk aan ons voor te leggen. Wij nemen dan de tijd om in een beeldbelgesprek jouw vraag nader te verkennen. 
Houd je niet zo van beeldbellen, dan kan een ‘gewoon’ telefoongesprek met ons uiteraard ook.

De afgelopen weken waren de gespreksthema’s die wij voerden met de professionals en managers uit de geriatrische revalidatie heel divers. Het ging over ‘aspecten van een revalidatieklimaat’, ‘hoe om te gaan met COVID-19 op de GRZ’, ‘het organiseren van een nazorggesprek’, ‘het inrichten van een multidisciplinaire intake’, ‘het organiseren van een teamtraining’ en ‘het opzetten van een oefenschema (revalidatiekaart)’. 

Wil jij ook met ons over een revalidatievraagstuk geheel vrijblijvend en kosteloos sparren? Stuur dan een mail naar info@studioGRz.nl en vermeld daarin jouw vraag en drie mogelijke tijdstippen om een half uur met elkaar van gedachten te wisselen.

Mocht je de inschatting hebben dat wij jou bij jouw revalidatievraagstuk kunnen helpen, schroom dan niet ons te mailen.

Vriendelijke groeten, 
Arnold Jongenburger & Roland van Peppen
Studio GRZ, het platform voor professionals werkzaam in de geriatrische revalidatie