Nieuw blog Mandy Broer

Onlangs heeft Studio GRZ de teams van Revalidatie Marente getraind om op hun nieuwe locatie in Oegstgeest nog betere revalidatie te gaan verzorgen. Dit trainingstraject is vanwege de COVID-19 maatregelen nu even vertraagd en zal, zodra het weer kan, een doorstart beleven. Revalidatie Marente heeft vier verschillende revalidatieafdelingen: 1) Kracht: revalideren na chirurgische ingreep, 2) Balans: revalideren met een neurologische aandoening, 3) Energie: revalideren met gedragsproblematiek en 4) Sprint: de ‘bijna-naar-huis-afdeling’.

Die ‘bijna-naar-huis-afdeling’ heeft Marente de afdeling Sprint genoemd. Een leuk concept voor revalidanten die in de laatste drie weken van hun revalidatieproces zitten. Wij vroegen Mandy Broer, kwaliteitsverpleegkundige op afdeling Sprint, om een blog over deze afdeling te schrijven. Zij sloeg de handen ineen met Bart Becx die ten tijde van de ontwikkeling projectontwikkelaar was. 

Wij ondersteunen het idee dat een revalidant in de laatste fase van zijn/haar klinische GRZ-opname moet aantonen dat het veilig en verantwoord is om naar huis te gaan. Heeft uzelf ook zo’n afdeling? Laat het weten.

U kunt hier het volledige blog lezen.

Onderaan het blog staat aangegeven waar dat u uw reactie kunt achterlaten in een ‘reactie’ op de LinkedIn-pagina van Studio GRZ