Save The Date: Jaarcongres GRZ 2020 op 24-01-2020

Noteer alvast de datum voor het 4e Jaarcongres GRZ. Op vrijdag 24 januari 2020 vindt in Media Plaza (Jaarbeurs) Utrecht het jaarcongres GRZ 2020 plaats. Nadere berichtgeving over inschrijving volgt. Houd de website www.jaarcongresgrz.nl in de gaten.

Jaarcongres GRZ 2020 echt iets voor jou !
Wil jij als professional in de geriatrische revalidatie (GRZ) geïnspireerd raken? Ben je een vernieuwing zoekende professional die werkzaam is in of samen met een GRZ-instelling, dan is het Jaarcongres GRZ 2020 hét event dat jij wilt bezoeken.
Evenals de vorige drie edities wordt het weer een afwisselende, leerzame, inspirerende en vooral interactieve dag. Het thema van 2020 is ‘Kennis Delen & Inspireren’. Sprekers schetsen wat we het komend jaar kunnen verwachten in de geriatrische revalidatie en wat ons dus het komend jaar te doen staat. Je gaat aan het eind van de dag naar huis met aanbevelingen en tips die je direct op jouw GRZ-afdeling kunt toepassen. Je gaat kennis delen met collega’s van andere instellingen en je raakt geïnspireerd door een frisse blik op het heden en de toekomst van joúw vak: de geriatrische revalidatie. 

In interactieve break-out sessies worden succesvolle voorbeelden uit de praktijk met elkaar uitgewisseld. Je vergaart nieuwe kennis, deelt bestaande kennis, je wordt geïnspireerd door experts uit het vak, je brengt jouw eigen ervaring in, luistert, discussieert en neemt direct toepasbare adviezen mee terug naar je eigen werksetting. 
Dit jaar heeft het Jaarcongres een Inspiratieplein en een diversiteit aan activiteiten. Het Jaarcongres heeft haar bekende eigentijdse stijl en haar vertrouwde locatie: Media Plaza (Jaarbeurs) in Utrecht. Door de keuzes voor locatie, sprekers, inhoud, sponsors, dagvoorzitter en interactieve opzet van het congres wordt het wederom een onvergetelijke ervaring.

Save-the-date:
24 januari 2020 verwelkomen we je graag op het 4e Jaarcongres GRZ.
Tot dan!