Leiderschap in de geriatrische revalidatie

Specialisten Ouderengeneeskunde die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie informeren bij ons of de cursus Inhoudelijk Leiderschap in de Geriatrische Revalidatie (GRZ) hen kan helpen om naast hun rol als medisch (eind)verantwoordelijke ook hun rol als Inhoudelijk Leider van het GRZ-team beter te vervullen. Dat is precies de bedoeling van deze cursus en dat wordt gestaafd door veel enthousiaste specialisten ouderengeneeskunde die de cursus in voorgaande jaren hebben gevolgd.

Heeft u belangstelling in deze 5-daagse cursus die met 35 punten is geaccrediteerd en zal starten op vrijdag 4 oktober en zal eindigen op 12 juni 2020? Geef u dan snel op. Er zijn nog enkele plaatsten beschikbaar. Inschrijven kan hier

Wilt u meer informatie?
U bent specialist ouderengeneeskunde (SO) op een GRZ-afdeling en bent medisch verantwoordelijk voor de inhoud van het revalidatieprogramma. U bent daarmee dus ook verantwoordelijk voor een goede afstemming tussen de disciplines. Maar hoe geeft u leiding aan interdisciplinaire samenwerking? Hoe stemt u de behandeldoelen van de disciplines af op het gezamenlijke revalidatieplan? Wat is uw leiderschapsstijl? En werkt dat ook?

Wij ontwikkelden een cursus om een betere inhoudelijk leider te worden. En speciaals ontwikkeld voor specialisten ouderengeneeskunde die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie.

Tijdens de cursus “Inhoudelijk Leiderschap voor specialisten ouderengeneeskunde in de GRZ” ontwikkelt u een opvatting over goede geriatrische revalidatie en de wijze waarop het team zich moet ontwikkelen. Het vertalen van deze opvattingen naar de praktijk, het verkrijgen van voldoende draagvlak en het leidinggeven aan verbeteringen vraagt inhoudelijk Leiderschap.

Leiderschap wordt persoonlijk ingevuld en is individueel bepaald. Tijdens deze cursus leert u theoretische modellen te vertalen en toe te passen in uw eigen dagelijkse praktijk. Heeft u altijd al het gevoel gehad dat er nog wat moet gebeuren op de GRZ-afdeling dan helpt deze cursus u aan handvatten om dat te realiseren.

Bent u toe aan een nieuwe stap in leidingnemen? Geef u dan op voor de cursus die op 4 oktober 2019 voor de vijfde keer van start gaat. Klik hier voor meer informatie, positieve recensies van collega SO’s over deze cursus en inschrijfmogelijkheden.
De 5-daagse cursus is door Verenso geaccrediteerd met 35 punten.
Inschrijven kan via iDEAL of met een factuur (overboeking). Snel inschrijven via onze website kan hier