Inhoudelijk Leiderschap voor specialisten ouderengeneeskunde

Graag attenderen wij u op een interessante cursus voor specialisten ouderengeneeskunde die werkzaam zijn in de geriatrische revalidatie.

De specialist ouderengeneeskunde (SO) op de GRZ-afdeling is medisch verantwoordelijk voor de inhoud van het revalidatieprogramma en daarmee is hij /zij dus ook verantwoordelijk voor een goede afstemming tussen de disciplines. Maar hoe geef je leiding aan interdisciplinaire samenwerking? Hoe stem je de behandeldoelen van de disciplines af op het gezamenlijke revalidatieplan?

Wij ontwikkelden daar een cursus voor.

Tijdens de cursus “Inhoudelijk Leiderschap voor specialisten ouderengeneeskunde in de GRZ” ontwikkelt u een opvatting over goede geriatrische revalidatie en de wijze waarop het team zich moet ontwikkelen. Het vertalen van deze opvattingen naar de praktijk, het verkrijgen van voldoende draagvlak en het leidinggeven aan verbeteringen vraagt inhoudelijk Leiderschap.

Leiderschap wordt persoonlijk ingevuld en is individueel bepaald. Tijdens deze cursus leert u theoretische modellen te vertalen en toe te passen in uw eigen dagelijkse praktijk. Heeft u altijd al het gevoel gehad dat er nog wat moet gebeuren op de GRZ-afdeling dan helpt deze cursus u aan handvatten om dat te realiseren.

Bent u toe aan een nieuwe stap in leidingnemen? Geef u dan op voor de cursus die op 5 oktober 2018 voor de vierde keer van start gaat. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Klik hier voor meer informatie, positieve recensies van collega SO’s over deze cursus en inschrijfmogelijkheden.
De 5-daagse cursus is door Verenso geaccrediteerd met 35 punten.

Kunnen we u of uw collega SO op 5 oktober verwelkomen in Driebergen?
Inschrijven kan hier op onze website via iDEAL of met een factuur (overboeking) via
Dit is het docententeam dat u tijdens de cursus kunt verwachten: