Bestuurdersdag GRZ: nog maar enkele plaatsen beschikbaar!

Een paar weken nadat we alle GRZ-instellingen een bericht stuurden over de Bestuurdersdag GRZ op vrijdag 30 november 2018, stromen de aanmeldingen binnen. Het maximum van 100 deelnemers nadert. Er zijn op dit moment slechts 16 plaatsen (= 8 duo-tickets) beschikbaar.

Wij nodigen de bestuurder samen met zijn/haar eigen GRZ-manager uit voor deze Bestuurdersdag GRZ met de volgende tekst:

Er verandert veel in de geriatrische revalidatie (GRZ) en het eerstelijns verblijf (ELV). Het is belangrijk om daar als zorgorganisatie tijdig en adequaat op te reageren.
Hoe positioneert u als bestuurder de GRZ in de regio? Hoe zorgt u voor voldoende schaalgrootte van de GRZ-afdeling? Wat verwacht de zorgverzekeraar nu en in de toekomst? Welke GRZ-toekomstscenario’s kunt u verwachten? Heeft u een doordachte toekomststrategie voor uw geriatrische revalidatie?

Om bovenstaande vragen met u te verkennen organiseert Studio GRZ op vrijdag 30 november 2018 van 10.00 – 16.00 uur in de prachtige, authentieke Ceciliakapel van het Kontakt der Kontinenten in Soesterberg een bestuurdersdag voor bestuurders en hun eigen GRZ-manager met als thema:

‘TOEKOMSTSTRATEGIE GERIATRISCHE REVALIDATIE’

Bewust vragen wij de bestuurders van de VVT-instellingen na te denken over de toekomst van hun GRZ-tak. Omdat de bestuurder veelal samenwerkt met een manager die de portefeuille GRZ heeft, stimuleren we om als duo te komen. Samen reizen en samen plannen maken. Daarom bieden wij een duo-ticket aan met korting voor de bestuurder (‘eindbeslisser’) en zijn/haar eigen GRZ-manager (‘inhoudsverantwoordelijke GRZ’). Uiteraard zijn bestuurders die alleen willen komen ook van harte welkom. Managers kunnen alleen van een duoticket gebruik maken als ze met hun bestuurder komen.

Op deze dag zullen inspirerende sprekers u graag meenemen in hun visie op mogelijke toekomstscenario’s voor de geriatrische revalidatie. Aansluitend kunt u in discussie met inhoudingsdeskundigen en collega-bestuurders over de uitdagingen die u in de (nabije) toekomst ziet.

Sprekers die u kunt verwachten zijn o.a. Ronald Buijs (bestuurder Zorgcirkel), Thesra Hilte-olde Scheper (medisch adviseur NZa), Patricia Esveld (bestuurder Heliomare), Daphne Koch (productexpert Menzis), Eliane Thewessen (bestuurder AxionContinu), Nienke Nieuwenhuizen (voorzitter Verenso), Marco Wisse (directeur GRZ Vivium Naarderheem), Arnold Jongenburger (partner Studio GRZ), Petra van Holst-Wormser (directeur Zorgverzekeraars Nederland), Ronald Schmidt (bestuurder Cordaan). Dagvoorzitter is Roland van Peppen (partner Studio GRZ)

Voor meer informatie over het programma klik hier.

Bent u erbij? Let op: er is maximaal plek voor 50 duo’s bestuurder-manager GRZ (= 100 personen).

Inschrijven:

Bestuurders die samen met hun eigen manager komen, kunnen zich hier inschrijven (duoticket met korting).
Prijs duoticket: 490 euro excl. BTW.

Bestuurders die zonder hun manager komen, kunnen zich hier inschrijven.
Prijs solo-ticket: 290 euro excl. BTW.