Meetinstrument USER & het Multidisciplinair overleg

Vandaag sloten we de cursus ‘Use the User in de geriatrische revalidatie (GRZ)’ af in Vlaardingen. Accent lag op deze tweede cursusdag op het gebruik van het meetinstrument de USER (Utrechtse Schaal voor Evaluatie van Revalidatie) in het MDO (multidisciplinair overleg). De GRZ-teams van De Dillenburg (Zonnehuis Vlaardingen) concludeerden dat dit meetinstrument een meerwaarde heeft voor doelgerichter revalideren. Het helpt hen de teamdoelen (nog) beter te formuleren, te objectiveren en te toetsen. De teams (Stroke, Reva 1 en Reva 2) van de de GRZ-instelling Zonnehuisgroep Vlaardingen gaan de USER nu in hun werkprocessen inpassen. Wij wensen De Dillenburg succes met de verdere implementatie.

Klik hier als u meer wil weten over deze incompany training ‘USE the USER in de GRZ’.

Een sfeerimpressie uit De Dillenburg: