Inspirerende Ovale Tafel bijeenkomst voor GRZ-managers

Met enige regelmaat organiseert Studio GRZ de ‘GRZ-Ovale Tafel’-bijeenkomsten voor managers met de portefeuille ‘geriatrische revalidatie (GRZ)’. Doelstelling van deze bijeenkomsten is om actuele ontwikkelingen binnen de geriatrische revalidatie met elkaar te delen en te bespreken. Tijdens deze bijeenkomsten wordt de onderlinge uitwisseling zeer gewaardeerd en blijken in bijna alle GRZ-organisaties dezelfde thema’s te spelen.

Op donderdag 19 april 2018 waren we met een select gezelschap van 10 GRZ-managers uitgenodigd op de onlangs geopende locatie van Revalidatiezorg Dordrecht (Albert Schweitzerplaats). De rondleiding gaf veel stof tot discussie over ‘Revalidatieklimaat’ en tijdens het plenaire deel zijn interessante discussies gevoerd over kwaliteitskaders en eerstelijnsverblijf (ELV). Tips en ideeën zijn uitgewisseld door de aanwezige GRZ-managers/directeuren van Pieter van Foreest, Attent, Vitalis, Cicero, InBeweging, GoudenHart, Zorgwaard, Thebe en Revalidatiezorg Dordrecht.

Revalidatiezorg Dordrecht (in het bijzonder Marco Sternal) wordt bedankt voor haar gastvrijheid. In oktober 2018 vindt een nieuwe –hopelijk wederom inspirerende- Ovale-Tafel-bijeenkomst plaats.