Jaarcongres GRZ 2018 …. UITVERKOCHT !!

Het Jaarcongres GRZ 2018 is inmiddels, twee weken voor aanvang, uitverkocht!

De 300 beschikbare plaatsen zijn vol. Deelnemers, sprekers, workshophouders en partners zorgen voor een volledig bezette Polar-zaal in Media Plaza (Jaarbeurs Utrecht) op 26 januari aanstaande. Voor degenen die een entreebewijs hebben weten te bemachtigen, het gaat een leuke, interessante en vooral interactieve dag worden. Leuk dat jullie er bij zijn. Je gaat met minimaal drie inspirerende ideeën naar huis.
En voor degenen die nu achter het net vissen. Helaas. We kunnen geen extra inschrijvers toelaten. De plenaire zaal heeft haar maximum aantal deelnemers bereikt en ook de workshops zijn volledig bezet.

Maar wil je op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten van Studio GRZ, meld je dan aan op www.jaarcongresGRZ.nl voor de nieuwsbrief en wellicht mogen we je dan volgend jaar verwelkomen op het Jaarcongres GRZ 2019. En alvast een tip voor volgend jaar: wees er op tijd bij 😉