Cursus voor Verpleegkundig Specialisten

Eind maart start Studio GRZ met een nieuwe cursus speciaal opgezet voor verpleegkundig specialisten werkzaam in de geriatrische revalidatie. Het programma is al rond, de data zijn bekend en vanmiddag hebben we onze eerste video-opname gemaakt die we tijdens de cursus gaan benutten.

We waren op bezoek bij de zorginstelling Pieter van Foreest waar we Pieter van der Ster (verpleegkundig specialist) en Inge Aangenendt (specialist ouderengeneeskunde) hebben geïnterviewd. Zij hebben een efficiënte manier van samenwerken gevonden die we als een van de ‘best-practices’ op gaan voeren tijdens de cursus.

De cursus ‘LEIDINGNEMEN IN SAMENWERKING door verpleegkundig specialisten in de geriatrische revalidatie (GRZ)‘ is een 4-daagse cursus die de verpleegkundig specialist handvatten, instrumenten en vaardigheden geeft om de samenwerking binnen het GRZ-team te vergroten en meer sturing te geven op de GRZ-afdeling. Accreditatie voor deze cursus is aangevraagd. De cursus start op woensdag 28 maart 2018. Er is plaats voor max. 12 deelnemers. Meer informatie over deze cursus vind je hier.