Data bekend volgende cursus ‘Revalidatieklimaat’

Samen met GERION gaat Studio GRZ in het najaar 2018 voor de vijfde keer starten met de cursus ‘DOE HET ZELF, Revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie’. Bij de voorgaande vier cursussen zijn al in totaal 24 GRZ-teams getraind om het revalidatieklimaat in hun eigen instelling vorm te geven.

Deze zeer goed gewaardeerde vierdaagse cursus (twee hele dagen en twee ochtenden) wordt gevolgd door een afvaardiging van het eigen GRZ-team. Deze afvaardiging bestaat uit max. 5 deelnemers, waaronder de specialist ouderengeneeskunde, een (coördinerend) verpleegkundige, twee behandelaren en 1 teamlid naar keuze.

De manager die de GRZ in zijn/haar portefeuille wordt ook nadrukkelijk in de cursus betrokken en daarmee in het implementatietraject van het invoeren van het nieuwe revalidatieklimaat. De manager is van harte welkom op de derde dag van de cursus waar commitment wordt verkeren voor het veranderplan.

Elk jaar zit deze cursus weer vol met 6 teams. Als u interesse heeft, dan vindt u hier informatie. Inschrijven kan via het secretariaat van GERION: www.gerion.nl

De data zijn:

  • 02-11-2018 (hele dag)
  • 07-12-2018 (hele dag)
  • 01-02-2019 (ochtend)
  • 07-06-2019 (ochtend)

Gaan we u met uw GRZ-team op vrijdag 2 november 2018 begroeten op de eerste cursusdag in Amsterdam?

Sfeerimpressie van eerdere cursussen: