Twee GRZ-afdelingen, Eén revalidatievisie

De twee revalidatie-afdelingen van Revalidatie- en Zorgcentrum Vreugdehof (Amstelring, Amsterdam) zijn met elkaar aan de slag gegaan om hun expertise op het gebied van geriatrische revalidatie te bundelen tot een gezamenlijke ‘Visie op Revalideren’. Vreugdehof heeft aan Studio GRZ gevraagd dit proces te begeleiden. In een vierdaagse incompany-training (okt’17-febr’18) worden de thema’s ‘cliëntgericht revalideren’, ‘doelgericht revalideren’, ‘interdisciplinair samenwerken’ en ‘optimaliseren revalidatieklimaat’ verkend en vertaald naar de situatie in Vreugdehof.
De eerste trainingsdag is door de deelnemers enthousiast ontvangen. Deze training heet ‘TEAM AAN ZET, interdisciplinair samenwerken in de geriatrische revalidatie’ en de TEAMS van Vreugdehof lieten direct zien ook echt AAN ZET te willen zijn. We kijken uit naar de vervolgdagen.

Een impressie van deze eerste trainingsdag in Vreugdehof: