Leuke dag. Revalidatieklimaat in Uitvoering

De zes deelnemende teams aan de cursus DOE HET ZELF van GERION en Studio GRZ hebben vandaag samen met hun GRZ-managers geschetst hoe zij het nieuwe Revalidatieklimaat in hun instelling gaan implementeren. Leuke dag. Leuke plannen. Leuke presentaties. “Leuk om mensen uit te dagen om creatief te presenteren”, aldus een enthousiaste deelnemer. Het bleek fijn om nieuwe ideeën en ontwikkelingen m.b.t. het realiseren van revalidatieklimaat met elkaar te delen.

Als aanmoediging kreeg elk team een schilderij ‘Revalidatieklimaat in uitvoering’ mee om op te hangen in hun instelling. In september zal elk team het door hen zelf ontwikkelde ‘nieuwe revalidatieklimaat’ komen presenteren. Wordt vervolgd …..

  GRZ-team Zuyderland (Sittard-Geleen)

  GRZ-team Zorggroep Solis (Deventer)

  GRZ-team Zorggroep Amsterdam Oost

  GRZ-team Land van Horne (Weert)

  GRZ-team Het Spectrum (Dordrecht)

  GRZ-team De Zorggroep (Tegelen)