Het Team Aan Zet bij Attent

Vandaag zijn de GRZ-teams van Attent Zorg en Behandeling in Rhederhof (Rheden) begonnen met de incompany-training ‘Het Team Aan Zet: interdisciplinair samenwerken in de GRZ’. Een enthousiaste multidisciplinaire afvaardiging van alle GRZ-medewerkers uit twee Attent-locaties Intermezzo (Dieren) en Regina Pacis (Arnhem) is begonnen met het bepalen van de visie op geriatrische revalidatie. De 34 deelnemers hebben dilemma’s doorgesproken over cliëntgericht werken, revalidatieklimaat, interdisciplinair samenwerken, het teamdoel versus monodisciplinaire doelen en hebben inspirerende ideeën opgedaan vanuit de cursusleiding. Een actieve inspireerde dag volgens de deelnemers. Op 21 april vindt het tweede (van de in totaal vier) scholingsdagdeel plaats. Meer informatie over deze incompanytraining kunt u hier lezen.