Nieuw blog Arno Doornebosch

Studio GRZ heeft Arno Doornebosch uitgedaagd een blog te schrijven over het vraagstuk waar de spil van de regionale ketenrevalidatie dient te liggen. Aanleiding voor ons was een artikel in het Revalidatie Magazine (sept. 2016).
Arno werkt in de regionale keten van Delft en omstreken. Hij heeft ons onlangs zijn blog aangeleverd waarin hij zoekt naar samenwerking, verbinding en vertrouwen in de regionale keten.

Arno is ketencoördinator CVA-zorg DWO (Delft, Westland en Omstreken), projectcoördinator GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg), neurorevalidatie-fysiotherapeut en werkt bij de CVA-keten DWO en Zorginstellingen Pieter van Foreest. Arno heeft altijd al een grote passie gehad voor samenwerking. Tijdens en vooral na zijn multidisciplinaire masteropleiding Neurorevalidatie & Innovatie is hij zich hier steeds meer in gaan verdiepen.

Arno geeft als zijn motto aan: “Klim met passie naar de top”. Met dit motto zoekt hij binnen teams en organisaties naar aanvullende en versterkende factoren. “De ultieme beklimming van de top binnen mijn visie is om gezamenlijk met een complementair team de top te bereiken”.

Wij vragen ons af wat u van dit blog vindt. Maakt u in uw regionale keten al stappen richting (interdisciplinaire) samenwerking met meerdere ketenpartners waardoor de patiënt echt centraal komt te staan? Of bent u nog steeds gefocust op het onderscheid tussen medisch specialistische en geriatrische revalidatie? Wij zijn benieuwd naar uw discussie. Reageer op onze LinkedIn-pagina en lees hier het blog.