Goede start nieuwe cursus ‘DOE HET ZELF Revalidatieklimaat in GRZ’

Vandaag zijn weer 6 nieuwe GRZ-teams gestart met de cursus ‘DOE HET ZELF, revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie’. Een cursus die GERION en Studio GRZ inmiddels al in de 3e editie samen verzorgen. De GRZ-teams die in deze cursus participeren zijn uit de instellingen Zorggroep Solis (Deventer), Zuyderland MC (Sittard-Geleen), Het Spectrum (Dordrecht), De Zorggroep (Tegelen), Zorggroep Amsterdam-Oost en Land van Horne (Weert).
De introductie van elk team was verrassend en creatief. Middels een aantal actieve werkvormen hebben de teams de eerste contouren van het eigen revalidatieklimaat op papier gezet. De GRZ-teams gaan nu op hun eigen werkplek aan de slag om hun definitieve uitgangspunten van ‘hun’ revalidatieklimaat te formuleren. In januari 2017 staat cursusdag 2 gepland.