Gezamenlijke cursus GERION en STUDIO GRZ succesvol afgerond

Vrijdag 25 november 2016 is de eerste cursus ‘DOE HET ZELF, revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie’ succesvol afgerond. De 6 GRZ-teams van Charim, ViVa!, Aafje, Zorggroep Roermond, Curamus en Warande hebben de afgelopen maanden in overleg met hun management een nieuw revalidatieklimaat in hun instelling ingevoerd. Op de laatste cursusdag hebben zij het resultaat aan elkaar getoond en van de cursusleiding de laatste tips meegekregen om de ingeslagen weg te kunnen blijven continueren.

De eerste samenwerkingscursus GERION / STUDIO GRZ is zeer goed uitgepakt en door de deelnemers in de eindevaluatie hoog gewaardeerd. De docenten Aafke de Groot, Ellen Vreeburg (GERION), Arnold Jongenburger en Roland van Peppen (STUDIO GRZ) hebben zelf ook veel plezier aan deze cursus beleefd en veel inspiratie opgedaan.

Het succes van de cursus vertaalt zich ook in het aantal nieuwe aanmeldingen. Een incompany-cursus met 6 teams is onlangs gestart in Noord-Holland, een nieuwe reguliere cyclus start op 09-12-2016 met 6 teams en een tweede incompany-cursus gaat starten in Zeeland. De volgende reguliere ‘DOE HET ZELF, revalidatieklimaat in de geriatrische revalidatie’-cursus start op 03-11-2017 in Amsterdam. De eerste teams hebben zich hier al voor aangemeld. Heeft u ook interesse? Neem dan contact op met gerion@vumc.nl of met info@studioGRZ.nl

Foto’s van laatste cursusdag met overhandiging van de certificaten.

dsc_4232 dsc_4231