Nieuw blog Lammert Kraaijeveld

Binnen de medisch-specialistische revalidatie (MSR) is het centraal plannen van de patiëntenzorg al jaren gemeengoed. Binnen de GRZ wordt nog veelvuldig door therapeuten zelf de planning gemaakt van de patiëntenzorg.

De afgelopen tijd heeft Studio GRZ samen met VIR e-Care Solutions een aantal Ovale Tafel Sessies gehouden met Managers Behandelzorg GRZ. Op basis van discussies die tijdens deze sessies gevoerd zijn, heeft Lammert Kraaijeveld, consultant bij VIR e-Care Solutions, een blog geschreven.

Wij kennen Lammert Kraaijeveld als een ‘meedenker’ met professionals en managers om oplossingen te zoeken/vinden voor technische problemen in de zorglogistiek. Hij heeft een achtergrond al planner in een MSR-instelling en ziet zichzelf inmiddels als sparringpartner die kan helpen bij het verder verbeteren van de revalidatiezorg.

Wij zijn benieuwd wat uw standpunt is over het wel of niet centraal plannen binnen de GRZ. Ziet u kansen voor centrale planning binnen de GRZ? Is dit een onmogelijke optie? Laat uw mening horen in het commentaar op onze LinkedIn-site. Wij zien uit naar een actieve discussie.

Het volledige blog van Lammert treft u hier aan.