Nieuwe gastdocent Thed van Kempen

Wij zijn verheugd dat Thed van Kempen, lid van de Raad van Bestuur van Stichting Groenhuysen, als gastdocent een rol gaat spelen in onze nieuwe cursus ‘Inhoudelijk Leiderschap voor specialisten ouderengeneeskunde’.
Op vrijdag 11 maart schetst hij zijn visie op externe ontwikkelingen in de geriatrische revalidatiezorg (GRZ). De geriatrische revalidatie heeft behoefte aan SO’s die visie op GRZ etaleren. Thed gaat in gesprek met de aanwezige specialisten ouderengeneeskunde over de koers die zij met hun eigen bestuurders willen voeren. Inhoudelijk leiderschap is een sleutel tot succes voor een SO in de huidige gezondheidszorg. Beleidsplannen zullen worden besproken, dilemma’s worden ingebracht en debat zal worden gevoerd.
Vanwege zijn achtergrond als specialist ouderengeneeskunde en zijn jarenlange ervaring als bestuurder in de GRZ is Thed van Kempen op voorhand een boeiende spreker en ervaren klankbord voor de cursisten. En op zijn LinkedIn-profiel wordt Thed door zijn netwerkconnecties gewaardeerd voor zijn competenties op het gebied van Healthcare Management en Change Management. Elementen die er op de tweede cursusdag ook enorm toe doen. Het is dan ook overduidelijk dat Studio GRZ uitkijkt naar zijn bijdrage.